Άλλα «ήθη και έθιμα» φέρνει η νέα γενιά στα περισσότερα Κεφαλλονίτικα σωματεία της Αθήνας
Αλλάζουν τα δεδομένα στους Συλλόγους της Αθήνας
Κοινωνία
23/11/2013 | 18:42

Φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα στα Κεφαλλονίτικα σωματεία της Αθήνας. Ποιος θα έλεγε πριν χρόνια ότι σχεδόν κάθε βδομάδα θα μαζευόντουσαν στον ίδιο χώρο πάνω από 80 με 100 Κεφαλλονιτάκια της Πρωτεύουσας; και όμως ο υπεύθυνος νέων της Αδελφότητας Ιθακήσιων και Κεφαλλήνων του Πειραιά Μάκης Αγγελετάκης τόλμησε και το κατάφερε. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που συνέβη χθες (Σάββατο) το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου στο Πειραιά, που στην κυριολεξία «πλημμύρησαν» από νέους συμπατριώτες μας αναβιώνοντας με σύγχρονο τρόπο το έθιμο με τα Μπουρμπουρέλια.
Ποιος θα το έλεγε πριν χρόνια ότι σε Κεφαλλονίτικη εκδήλωση του Πειραιά θα στήριζε από τους πρώτους ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Αθηνών. Και όμως όπως φαίνεται στη φωτογραφία Βαλλιανάτος και Αγγελετάκης αλλάζουν τα ήθη και την «μουχλιασμένη» νοοτροπία του παρελθόντος δημιουργώντας συλλόγους εξωστρεφείς στη νέα γενιά.
Σημείωση: Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την εκπληκτική νεολαία ενός άλλου Κεφαλλονίτικου Συλλόγου, αυτή των Διλινάδων, επικεφαλής της οποίας είναι η Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.
Αξίζει: Σημαντικό βήμα στους νέους συμπατριώτες μας πρωτοξεκίνησε ο Σύλλογος της Αργυρούπολης με πρωτεργάτη τον Γιώργο Κωνσταντάτο!

Από αριστερά: Δήμητρα Βαλλιανάτου , Μάκης Αγγελετάκης, Τάσος Βαλλιανάτος και Γεράσιμος Τσουρούφλης

Από αριστερά: Δήμητρα Βαλλιανάτου , Μάκης Αγγελετάκης, Τάσος Βαλλιανάτος και Γεράσιμος Τσουρούφλης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer