«Σπονδή υπέρ της Ιστορίας», χαρακτήρισε ο συμπατριώτης μας Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου την απόφαση των 16 δικαστών να κάνουν δεκτές τις προσφυγές των καναλιών κατά του νομού Παππά
Αλιβιζάτος: «Σπονδή υπέρ της Ιστορίας η απόφαση του ΣτΕ»
Πολιτική
19/10/2016 | 09:49

«Σπονδή υπέρ της Ιστορίας», χαρακτήρισε ο συμπατριώτης μας Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, την απόφαση των 16 δικαστών να κάνουν δεκτές τις προσφυγές των καναλιών κατά του νομού Παππά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αλιβιζάτος έκανε λόγο για στοχοποίηση και εκβιασμό του Αντιπροέδρου του ΣτΕ.  Όπως επισήμανε ο εκβιασμός σε βάρος του Δικαστή ήταν άμεσος και πρόσθεσε πως μετά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ ήρθε η πρώτη προειδοποιητική βολή σε βάρος του με διάφορα δημοσιεύματα. Όταν είδαν ότι δεν τους φοβήθηκε και την περασμένη Παρασκευή τήρησε την ίδια έντιμη στάση έβγαλαν στη δημοσιότητα και το όνομά του, είπε ο καθηγητής και χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ, «άνθρωπο με σθένος».

Ο κύριος Αλιβιζάτος εκτίμησε ότι στην απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας του θέματος η πλειοψηφία θα είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες και τόνισε πως αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά θα πρέπει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ να ρυθμίσει το καθεστώς στα κανάλια συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού τους.

Ο κ Αλιβιζάτος επαίνεσε ακόμα τη στάση του ΣΚΑΪ γιατί ενώ πήρε άδεια επακολουθεί να αγωνίζεται υπέρ της νομιμότητας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer