Η 32χρονη ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον αγαπημένο ηθοποιό τα τελευταία χρόνια και ήταν πάντα δίπλα του
Αλεξάνδρα Ούστα: Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά ήταν εκεί μέχρι το τέλος
Life
21/02/2014 | 20:38

Δεν ήταν μόνο οι φίλοι του και η οικογένεια του Σάκη Μπουλά εκείνοι που έμειναν πίσω και θρηνούν τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αλλά και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.
Η 32χρονη ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον αγαπημένο ηθοποιό τα τελευταία χρόνια και ήταν πάντα δίπλα του, σε όλες τις δυσκολίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, λέγεται ότι εδώ και μέρες η Αλεξάνδρα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρόλα αυτά προσπαθούσε ακόμα και τις τελευταίες στιγμές να μη «λυγίσει».
Πριν από περίπου ένα μήνα, η Αλεξάνδρα Ούστα είχε μιλήσει στην κάμερα πρωινής εκπομπής για πρώτη φορά για τον Σάκη Μπουλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, λέγοντας: «Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ. Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις».

mpoulas

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia