Οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο προπονητικό κομμάτι της μπασκετικής Κεφαλονιάς, δυστυχώς απουσίαζαν από το συγκεκριμένο μπασκετικό γεγονός
Αλέξης Παπαδάτος: «Αλλοίωση της ιστορίας…»
Αθλητισμός
04/10/2016 | 08:32

Δήλωση – παρέμβαση Αλέξη Παπαδάτου

Θεωρώ υποχρέωσή μου να παρέμβω και να τονίσω κάποια πράγματα όσον αφορά τον μπασκετικό κόσμο της Κεφαλονιάς.

Είναι σημαντικό οι νέοι να μαθαίνουν την αλήθεια και ο παλιοί να θυμούνται.

Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο να γίνονται αγώνες μεταξύ παλαιμάχων, πόσο μάλλον όταν έχουν και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το Σάββατο όμως, 1η Οκτωβρίου 2016 και σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι της γιορτής που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αργοστολίου, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση της ιστορίας του Κεφαλονίτικου μπάσκετ.

Οι μεγαλύτεροι  πρωταγωνιστές τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο προπονητικό κομμάτι της μπασκετικής Κεφαλονιάς, δυστυχώς απουσίαζαν από το συγκεκριμένο μπασκετικό γεγονός.

Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί  ο κόσμος ένα πραγματικά ανταγωνιστικό παιχνίδι, κοντράροντας έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, έστω και σε επίπεδο παλαιμάχων.

Αν ήμασταν  ΟΛΟΙ εκεί – οι παλιοί -, οι νέοι να ξέρουν ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά!

Θέλω να συγχαρώ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και εκπροσώπησαν το νησί στο συγκεκριμένο άθλημα και να θυμίσω ότι ο Κεφαλληνιακός ήταν ένας και την ιστορία του  την γράψαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ο καθένας με τον τρόπο του…

Δυστυχώς μία ευκαιρία ενότητας μετατράπηκε σε καπήλευση των μπασκετικών προσπαθειών όλων των γενεών όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι τουλάχιστον από εδώ και πέρα οι διοργανωτές τέτοιου είδους εκδηλώσεων,  πρώτα να φροντίζουν να ενημερώνονται έγκυρα για την αθλητική ιστορία του τόπου  και μετά να πράττουν.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 1993

3η ΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ 1992

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ 1995)

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΡΑΤΣ (ΑΡΗΣ 1997)

ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ «Κεφαλληνιακού»

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer