Επιστολή «φωτιά» εναντίον του Προέδρου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών εξέδωσε ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του αείμνηστου Μπεκατώρου, δημοσιογράφος Σάββας Τσάσης.
“Αιδώς κύριε Τάσο Βαλλιανάτε, αιδώς…”
Κοινωνία
03/10/2014 | 11:55

Κύριε Πρόεδρε,
Καθυστέρησα λίγες ημέρες να σχολιάσω το υβριστικό μήνυμα που έλαβα από εσάς στο κινητό μου τηλέφωνο. Αυτό έγινε, διότι ήθελα να κατανοήσω την ανίερον αλλά και αψυχολόγητη αυτήν πράξιν σας. Και εξηγούμαι: Ασχολήθηκα κοντά σας επί ένα εξάμηνο σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων σας, ειδικά στο χώρο της δημοσίας ζωής, προσφέροντας κάθε τι που μπορούσα για την επίτευξη των στόχων σας. Οπωσδήποτε, βέβαια, δεν επέτρεψα εις τον εαυτόν μου ενέργειες οι οποίες να εγγίζουν πρόσωπα. Εις την εξάμηνη αυτή συνεργασία μας εθέσατε ως βασικό σας θέμα την επίσκεψή σας στο Φανάρι, προκειμένου, ως πρόεδρος της Αδελφότητος να συναντηθείτε με τον Παναγιώτατον Πατριάρχην κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ τον Β. Οι προσπάθειες που κατέβαλα σας είναι γνωστές και ήταν όπως πιστεύω, οι απόλυτα ενδεδειγμένες.
Αν υπήρξαν ορισμένες ημερολογιακές μεταβολές, τούτο ωφείλετο εις εμβολίμους συναντήσεις του Παναγιωτάτου, που ο ίδιος έκρινε ως πρώτης προτεραιότητας. Ποιος, λοιπόν, ήμουν εγώ, που θα ζητούσα από τον Παναγιώτατο να τηρηθούν οι συμφωνίες για την πραγματοποίηση της συναντήσεώς σας;
Κύριε Πρόεδρε,
Κατά την εξάμηνη συνεργασία μας, ουδέποτε σας επιβάρυνα με οιανδήποτε αμοιβή στις διάφορες επιδιώξεις σας προς υλοποίηση των οραματισμών σας. Έτσι, λοιπόν, θεωρώ τις ύβρεις που μου απευθύνατε μέσω μηνύματος στο προσωπικό κινητό μου τηλέφωνο ως μη συνάδουσας προς την μόρφωση, αλλά και την ηλικία σας.
Επιπροσθέτως δε, μη συνάδουσας προς τη δική μου ηλικία που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας. Κύριε Βαλλιανάτε, γνωρίζετε άλλωστε το του Πλάτωνος: «Παιδεία άνευ αρετής, πανουργία, ου σοφία δοκεί είναι».
Για τους παραπάνω λόγους, κ. Πρόεδρε, είμαι υποχρεωμένος το όλον συμβάν, όπως το περιγράφω, αφενός μεν να δημοσιευθεί εις τον Τύπον, αφετέρου δε αντίγραφον του παρόντος να διανεμηθεί σε κάθε ένα εκ των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητος. Κι αυτό διότι το κείμενο των ολίγων, αλλά υβριστικών σας λέξεων με προσβάλει, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία Δημοσιογράφο και Συγγραφέα και ζητώ από τους Συναδέλφους σας εις το Διοικητικό Συμβούλιο να διατηρήσουν αλώβητο το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου.

ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΑΣΗΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

kefalliniaki-adelfotita-athinon

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer