Αλλάζουν οι τιμές των διοδίων στο οδικό δίκτυο Αθηνών-Πατρών καθώς ολοκληρώθηκαν τα έργα και εντός των επόμενων εβδομάδων το δίκτυο θα αποκτήσει ολοκληρωτικά νέα όψη
Αθήνα – Πάτρα: Αυξάνονται τα διόδια
Κοινωνία
21/12/2016 | 11:05

Αλλάζουν οι τιμές των διοδίων στο οδικό δίκτυο Αθηνών – Πατρών καθώς ολοκληρώθηκαν τα έργα και εντός των επόμενων εβδομάδων το δίκτυο θα αποκτήσει ολοκληρωτικά νέα όψη.

Η κατασκευάστρια εταιρία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει, παράλληλα, και για την αύξηση των τιμών στα διόδια.

Η ανακοίνωση της “Ολυμπία Οδός ΑΕ” για τα διόδια:

Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει μείωση 0,10 €, στην κατηγορία 4 σε όλους τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων, στην κατηγορία 3 στον πλευρικό σταθμό Νέας Περάμου, στην κατηγορία 2 (ΙΧ και μικρά φορτηγά) στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) στον σταθμό της Ελευσίνας. Αναλυτικά οι τιμές στον παρακάτω πίνακα:

Σημειώνουμε ότι:

σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer