Στη φετινή Αγρυπνία θα τεθούν σε προσκύνηση και τμήματα των λειψάνων των τριών Αγίων, τα οποία δώρισε ο Μητροπολίτης μας κ. Σπυρίδων προς την Ενορία της Βουλιαγμένης.
Αγρυπνία στη Βουλιαγμένη για τους Αγίους Φανέντες
Εκκλησία
24/01/2013 | 20:45

Με την ευκαιρία της επετείου της εύρεσης στη Βενετία των λειψάνων των Αγίων Φανέντων ( Ιανουάριος 2009 ), θα τελεσθεί, όπως κάθε χρόνο, Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Στο Ναό αυτό είχαν φιλοξενηθεί τα λείψανα για τρεις μήνες μετά από την επάνοδό τους στην Ελλάδα και μέχρι την επιστροφή τους στον Ενοριακό Ναό της Σάμης.

Στη φετινή Αγρυπνία θα τεθούν σε προσκύνηση και τμήματα των λειψάνων των τριών Αγίων, τα οποία δώρισε ο Μητροπολίτης μας κ. Σπυρίδων προς την Ενορία της Βουλιαγμένης. Η κίνηση αυτή έγινε έπειτα από αίτημα του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου, κατ’ εξαίρεση, αποκλειστικά και εφάπαξ, σαν αναγνώριση της εικοσιπεντάχρονης έρευνας του συμπατριώτη μας παπα-Γιώργη Αντζουλάτου, που είναι προϊστάμενος του Ναού στη Βουλιαγμένη, αλλά και σαν ανταπόδοση της μεγάλης συμβολής του Μητροπολίτη Γλυφάδας στην τιμή των Αγίων Φανέντων.

Ο Εσπερινός θα αρχίσει στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής (25/1) και η Θεία Λειτουργία θα τελειώσει περίπου την 1η πρωινή του Σαββάτου (26/1). Θα ακολουθήσει κέρασμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer