Από όλους τονίστηκε ότι η σχολή αναβάθμισε το Νοσοκομείο Αργοστολίου και αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό κύτταρο.
Αγιασμός στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτική στο Αργοστόλι
19/09/2014 | 15:04

Με μηνύματα αισιοδοξίας όσον αφορά το μέλλον της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών, άνοιξε η φετινή σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Αργοστόλι. Τον λόγο πήραν ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Συντονιστής Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ευάγγελος Ευαγγελάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Φιλίππου, η Παιδίατρος Βασιλική Γεωργοπούλου, από το τμήμα Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου η Δ/ντρια κ. Α.Τυπάλδου και ο Διευθυντής της σχολής κ. Σπύρος Σακαλής.

sakalhs

Από όλους τονίστηκε ότι η σχολή αναβάθμισε το Νοσοκομείο Αργοστολίου και αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό κύτταρο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κλείσει στέλνοντας τα παιδιά των Κεφαλλονιτών να πάνε σε ιδιωτικές σχολές, και θα είναι δίπλα μας για την δημιουργία ΙΕΚ Νοσηλευτικής όπως προφορικά υποσχέθηκε ο Υπουργός Υγείας πρόσφατα. Ευχαριστούμε τους παραπάνω για την στήριξη τους καθώς και την ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον κ. Ν. Λυμπερόπουλο και το σύλλογο ΄΄Γνώσεις Πανόραμα΄΄ που μας τίμησαν, καθώς και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο φίλους, παλιούς και νέους σπουδαστές που ήταν κοντά μας .Πρέπει να αναφερθεί ότι η μη παρουσία του Διοικητή μας οφείλεται σε επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες στο Υπ.Υγείας
0 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ (MCs)Διοίκησης Υπ.Υγείας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA