Γράφει ο Παναγής Φωκάς.
Έφτασε η ώρα της ανανέωσης στην τοπική ΝΔ;
Παναγής Φωκάς
03/04/2016 | 08:46

Γράφει ο Παναγής Φωκάς

Δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση ήταν οι δύο όροι τους οποίους χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση της νίκης του στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία του κόμματος. Με αυτούς του δύο όρους οι Νεοδημοκράτες – και στη Κεφαλονιά – καλούνται στις κάλπες, την προσεχή Κυριακή, για να εκλέξουν τα νέα τους κομματικά όργανα.

Είναι “χρυσή” ευκαιρία και για τον νομό μας, τα νέα στελέχη, η νέα γενιά, να πάρουν την “σκυτάλη” και να προχωρήσουν μπροστά, αρκεί φυσικά να πιστέψουν και να τολμήσουν σε μία δημιουργική “σύγκρουση” με το χθες! Η τοπική Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να αφήσει την ασφάλεια της ρουτίνας, που την έχει εγκλοβίσει τα τελευταία χρόνια, και να φέρει στο προσκήνιο ιδέες, μεθόδους, σύγχρονες και πρωτοποριακές, που θα ενισχύσουν τον ιδεολογικο-πολιτικό χαρακτήρα του κόμματος. Η ιδεολογικο-πολιτική και οργανωτική αναβάθμιση των κομματικών οργάνων σε ένα νομό είναι αδιανόητη δίχως τις νέες ηλικίες, τις νέες ιδέες, το καινούργιο, χωρίς φυσικά να “εξοστρακίζει” ή να περιθωριοποιεί έμπειρα και ικανά στελέχη. Χρειάζεται, η συνεργασία και η βοήθεια των παλαιώτερων, ή επένδυση στη νέα γενιά στελεχών.

Όσοι θα προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες την προσεχή Κυριακή ας δώσουν επιτέλους μία ευκαιρία σε νέα στελέχη που κατεβαίνουν υποψήφια όπως ο Γεράσιμος Μπελίτσης, η Γιάννα Κουλουμπή, ο Νίκος Μενάγιας, ο Σπύρος Μελισσαράτος, ο Γεράσιμος Ιλινόιου – Τσουρούφλης, η Ιωάννα Μαρκέτου, ο Αντώνης Γεωργόπουλος, ο Άγγελος Πανταζάτος κ.α.

Ας γίνουν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη η αφετηρία αλλαγής σκέψης και αντίληψης στο τρόπο που απο εδώ και περα θα λειτουργήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη βάση και στα όργανα του. Μόνο τότε θα μπορέσει η ΑΝΑΝΕΩΣΗ να φέρει και την ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ στη κοινωνία!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer