Τις διαστάσεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων και των φακέλων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου καθορίζει με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών
Έτσι θα είναι τα ψηφοδέλτια και οι φάκελοι των εκλογών
Πολιτική
09/01/2015 | 14:25

Τις διαστάσεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων και των φακέλων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου καθορίζει με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών, Μιχάλης Θεοχαρίδης.

Ειδικότερα:

Διαστάσεις ψηφοδελτίων: Οι διαστάσεις των ψηφοδελτίων ορίζονται: α) για τις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγουν μέχρι και δέκα (10) βουλευτές, σε 14 x 20 εκατοστά του μέτρου περίπου, β) για τις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγουν ένδεκα (11) έως και είκοσι (20) βουλευτές, σε 14 x 25 εκατοστά του μέτρου περίπου, και γ) για τις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγουν από είκοσι έναν (21) και πάνω βουλευτές, σε 14 x 35  εκατοστά του μέτρου περίπου.

Διαστάσεις φακέλων: Οι διαστάσεις των φακέλων, μέσα στους οποίους κλείνονται τα ψηφοδέλτια, ορίζονται σε 9,50Χ16 εκατοστά του μέτρου περίπου. Οι φάκελοι κατασκευάζονται από χαρτί αδιαφανές λευκής απόχρωσης και φέρουν στην εμπρόσθια πλευρά τους, διαγωνίως, πέντε γραμμές γαλάζιας απόχρωσης, από τις οποίες η μεσαία κυματοειδής, συνολικού πλάτους ενός εκατοστού του μέτρου περίπου.

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer