Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το πρωί της Πέμπτης, θα είναι πάρα πολύ ισχυρά, γι' αυτό δείξτε τεράστια προσοχή
Έρχεται νέα πιο ισχυρή κακοκαιρία με υδροστρόβιλους!
Κοινωνία
12/11/2013 | 14:40

Έρχεται νέα πιο ισχυρή υπερκακοκαιρία από το μεσημέρι της Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου. Μάλιστα, φαίνεται στο Ιόνιο πέλαγος, να παρατηρηθούν και υδροστρόβιλοι, λόγων των ειδικών καιρικών συνθηκών και ανέμων που θα επικρατούν στο πέλαγος. Το φαινόμενα ίσως παρατηρηθεί το απόγευμα της Τετάρτης.

Η υπερκακοκαιρία θα χτυπήσει αρχικά από αργά το μεσημέρι της Τετάρτης το Ιόνιο πέλαγος, ενώ από το απόγευμα ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, πολύ ισχυρές καταιγίδες θα σημειώνονται και στην Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα. Πιθανότατα δυνατές καταιγίδες πιο τοπικού χαρακτήρα και μικρότερης διάρκειας να σημειωθούν και στην Θεσσαλία, την δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία. Σε αυτές τις περιοχές δεν θα παρατηρηθούν υδροστρόβιλοι.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το πρωί της Πέμπτης, θα είναι πάρα πολύ ισχυρά, γι’ αυτό δείξτε τεράστια προσοχή. Ο κίνδυνος για πλημμύρες θα είναι πάρα πολύ μεγάλος!

ydrostrobilos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer