Καύσωνας με 40 βαθμούς Κελσίου προβλέπεται τις επόμενες ημέρες σε όλη την βόρεια Αφρική, ακόμα και ως τις ακτές που είναι στην Μεσόγειο.
Έρχεται καύσωνας !!!
Κοινωνία
24/04/2014 | 19:23

Καύσωνας με 40 βαθμούς Κελσίου προβλέπεται τις επόμενες ημέρες σε όλη την βόρεια Αφρική, ακόμα και ως τις ακτές που είναι στην Μεσόγειο. Οι άνεμοι θα στραφούν σε όλη την χώρα μας από νότιες γενικά διευθύνσεις, και έτσι θα μεταφερθεί αρκετή από αυτή την ζέστη προς όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στην χώρα μας φυσικά δεν θα έχουμε 40 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία ίσως να αγγίξει τους 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Γενικότερα πάντως, θα μυρίσει καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, τόσο ως τα τέλη Απριλίου, όσο και στις αρχές του Μάη. Θερμοκρασίες που να φτάνουν και τους 40 βαθμούς Κελσίου στην βόρεια Αφρική, δεν έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια και είναι γενικότερα σπάνιο φαινόμενα για την εποχή.

Στην γειτονική Τουρκία, η θερμοκρασία θα ξεπεράσει και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Πάντως ως τώρα, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις μας για θερμό καλοκαίρι με πολλούς καύσωνες στην χώρα μας, καθώς ήδη οι θερμές αέριες μάζες, έχουν αρκετά “επιθετικές” διαθέσεις να κινούνται προς την χώρα μας και την Ευρώπη, με θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή που βρισκόμαστε.

Πηγή: greek-weather.org/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer