Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει θεατρολογικό συνέδριο αφιερωμένο στον μεγάλο σκηνοθέτη, ακαδημαϊκό και δάσκαλο
Ένα συνέδριο αφιερωμένο στον Σπύρο Α. Ευαγγελάτο
Κινηματογράφος
07/03/2016 | 18:08

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θέλοντας να τιμήσει τον Σπύρο Α. Ευαγγελάτο καθώς και να αναδείξει την πολύμορφη συμβολή του έργου του στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και της θεατρικής ζωής του 20ού και 21ου αιώνα, διοργανώνει  Θεατρολογικό Συνέδριο αφιερωμένο στον σκηνοθέτη, ακαδημαϊκό και δάσκαλο, με τίτλο: «Σκηνή και ΑμφιΘέατρο. Αφιέρωμα στον Σπύρο Α. Ευαγγελάτο».

Είκοσι τρεις επιστημονικές εισηγήσεις και δύο Στρογγυλά Τραπέζια θα επιχειρήσουν να αναδείξουν ολοκληρωμένα τη συμβολή του τιμώμενου στην έρευνα και μελέτη του νεοελληνικού θεάτρου, την πολύπλευρη σκηνοθετική του συμβολή και τη συμμετοχή του στη θεατρική ζωή της Αθήνας μέσα από το σχήμα του «Αμφι-Θεάτρου».

Από Δευτέρα 7 έως Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα (Μεγάλη Αίθουσα Τελετών και Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος»)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer