Πλήρη επιβεβαίωση του Ανδρέα Κωνσταντάτου στο e-kefalonia.net!
Έγγραφο ΣΟΚ του Μπαλάφα ζητά χώρο στέγασης προσφύγων στη Κεφαλονιά (ΈΓΓΡΑΦΟ)
Δημοφιλή
17/03/2016 | 13:10

Με έγγραφό του προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, επίσημα πια, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, ζητά αυτό που σιγοψιθυριζόταν το τελευταίο διάστημα, χώρους προσωρινής στέγασης προσφύγων.
Το έγγραφο έχει ημερομηνία 16/03/2016 και ζητά τη συνδρομή των Δήμων και των Περιφερειών στην έκτακτη ανάγκη που έχει δημιουργηθεί σε επίπεδο στέγασης προσφύγων. Για αυτό το λόγο ζητά επιπλέον την υπόδειξη κατάλληλων χώρων, οι οποίοι να μπορούν άμεσα να φιλοξενήσουν πρόσφυγες, όπως ελεύθερα οικόπεδα, εκθεσιακά κέντρα, γήπεδα/αθλητικές εγκαταστάσεις, κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία κ.λπ. Επίσης, οι χώροι θα πρέπει να έχουν σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικού, καθώς και εξυπηρέτηση από μέσα μεταφοράς. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι πριν απο λίγο καιρό με άρθρο του στο e-kefalonia.net ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος είχε προειδοποιήσει για πιθανή “φιλοξενία” μεταναστών και στη Κεφαλονιά.
Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των Δήμων των νησιών μας. Δείτε το σχετικό έγγραφο που φέρνει στο φως o anexarttitosblog.gr

prosfyges1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer