Στην έκθεση θα παρουσιαστούν αντιπροσωπευτικά έργα του πολυδιάστατου εικαστικού δημιουργού από τη συλλογή του Art Studio EST-La Chambre της Αθήνας και της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη
Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στο “Mouikis Hotel”
Πολιτισμός
13/06/2016 | 17:50

Από την Τρίτη 26 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 θα λειτουργεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Mouikis Hotel, Βύρωνος 3 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: Πολύπτυχη Ζωγραφική, Costas Evangelatos- Art.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν αντιπροσωπευτικά έργα του πολυδιάστατου εικαστικού δημιουργού από τη συλλογή του Art Studio EST-La Chambre της Αθήνας και της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη.

Πρόκειται για σειρά μεγάλων επιζωγραφισμένων ξύλων με παστόζο λάδι και ακρυλικό χρώμα, τα οποία είναι η εξελικτική έγχρωμη  εκδοχή των μαυρόασπρων μελανογραφιών του σε ξύλα, παραθαλάσσια ευρήματα, με τίτλο “Αλίκτυπες Μορφές”, γνωστών από ατομικές και ομαδικές  εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι κ.ά).

Επίσης θα εκτεθούν χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του καλλιτέχνη με πρόσωπα, φόρμες και  χαραγμένα σύμβολα εννοιακού χαρακτήρα.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10:30 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη.

eyaggelatos (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eyaggelatos (3) eyaggelatos (4) eyaggelatos (5)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer