Είδαν το παρμπρίζ του λεωφορείου να κάνει ρωγμές λες και κάτι το διαπέρασε σαν σφαίρα
“Άγιο” είχαν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Ζακύνθου
Κοινωνία
12/03/2016 | 19:06

Τον Άγιο Διονύσιο είχαν μαζί τους ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου όταν εκτελώντας το δρομολόγιο Αθήνα – Ζάκυνθος είδαν το παρμπρίζ του οχήματος να κάνει ρωγμές λες και κάτι το διαπέρασε σαν σφαίρα.

Επρόκειτο, όπως, για μια τεράστια βίδα την οποία πάτησε διερχόμενο από την απέναντι λωρίδα ΙΧ αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του λεωφορείου και να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά επιβάτη που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

Η τεράστια βίδα διαπέρασε το παρμπρίζ του λεωφορείου περνώντας ξυστά από τον ελεγκτή που καθόταν στην θέση δίπλα στον οδηγό. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν βέβαια εάν αύτη η βίδα χτυπούσε τον οδηγό οπότε σίγουρα δεν θα είχαμε μόνο ένα θύμα. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση της εθνικής μας οδού Αθηνών-Πατρών. Αναμφίβολα οφείλονται πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος με τιτάνια ψυχραιμία και επαγγελματισμό δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του φροντίζοντας να μην δημιουργηθεί κανένα περεταίρω πρόβλημα.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως…

«Ήμουν στο λεωφορείο μπροστά και μπορώ να πω μόνο πως ο οδηγός ήταν τόσο ψύχραιμος, δεν έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου παρόλο που ήταν ένα μεγάλο σοκ γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει. Πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό του λεωφορείου, επαγγελματίας».

Πηγή: imerazante.gr

ktel3 ktel31

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer