Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ
Με στόχο τον Τουρισμό Πολυτελείας ο Κεκάτος στις Κάννες, 4-7 Δεκεμβρίου!
01/12/2017 | 16:37

Με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού πολυτελείας στην Κεφαλλονιά, αναχωρεί την Κυριακή για τις Κάννες, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, όπου από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια συνάντηση για τα πολυτελή ταξίδια «ILTM».

Το ILTM είναι το μοναδικό παγκόσμιο γεγονός για την πολυτελή ταξιδιωτική βιομηχανία και το Moto του φέτος είναι «Keep The World Moving». Ουσιαστικά πρόκειται για μια συνάντηση φορέων, επιχειρήσεων, πελατών και ΜΜΕ με στόχο τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών και επαφών, αλλά και την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Άλλωστε , τα νούμερα «μιλούν» από μόνα τους. Πέρυσι, 100 περίπου χώρες εκπροσωπήθηκαν στο ILTM, οι αγοραστές και οι προμηθευτές της ILTM ήταν 100% διεθνείς, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60.000 επιχειρηματικές συναντήσεις, παρουσιάστηκαν πάνω από 30 διαφορετικοί τύποι προϊόντων – από Boutique Hotels έως Wildlife Experiences- , οι συμμετέχοντες έφτασαν τις 3000, οι παγκόσμιοι αγοραστές πολυτελών ταξιδιών άγγιξαν τους 1500, ενώ καταμετρήθηκαν 5.760 λεπτά δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς πραγματοποιεί αυτήν την παρουσία στις Κάννες σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, ενώ το ταξίδι του κ. Κεκάτου υπερψηφίστηκε από το Δ.Σ.