Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
04/03/2014 | 10:56
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 – 9/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 
 
Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην το βάζεις κάτω. Άλλωστε εσύ μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο φιλικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις καθόλου. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με πολύ μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 -9/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  
 
Ο συναισθηματισμός και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και κάποιες φορές θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη και θα σε σου στρώσουν τον δρόμο, για να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 – 9/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
 Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που αξίζεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις και το άγχος. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 – 9/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορείς αυτή την περίοδο να τις πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 – 9/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να φρενάρουν την εξέλιξή σου. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Σταμάτα να παίζεις με την ψυχολογία σου και μην προσπαθείς να λύνεις μονομιάς όλα τα ζητήματα, σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 -9/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Μήπως νιώθεις ότι η ενέργειά σου δεν είναι όση θα ήθελες; Απόφυγε να κάνεις υπερβολικές κινήσεις και να τα πιάνεις όλα μαζί, γιατί μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι και εσύ λίγο ξεκούραση. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν, αλλά χρειάζεται να προγραμματιστείς περισσότερο. Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει την σημερινή ημέρα.
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3- 9/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
 
Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία σήμερα, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Κοίτα να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που έχεις, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3- 9/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
 
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα προβλήματα. Άλλωστε μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για να πετύχεις τους στόχους σου. Προχώρα μεθοδικά.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3- 9/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
 
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνει το άγχος σου, ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3- 9/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωράνε με τίποτα. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Μπορείς να μιλήσεις σε δικά σου άτομα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου και να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 -9/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 
 
Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτό της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις. Θα δεις ότι πολύ σύντομα θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις τόσο καιρό.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/3 – 9/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)
 
Σήμερα από το πουθενά, μια σημαντική και καλή είδηση θα εμφανιστεί και θα φέρει τα πάνω κάτω. Σχέδια και προγραμματισμοί που είχες θέσει, μέχρι στιγμής ανατρέπονται από την αναπάντεχη αυτή είδηση που σε αναγκάζει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να σκεφτείς τι μέλλει γενέσθαι, μια και η πρόταση είναι και σημαντική και υπάρχει σίγουρη επιτυχία. Συνηδειτά θα πάρεις την απόφαση, μια και έχεις βαρεθεί πολλά πράγματα και δεν βρισκόταν κάτι μέχρι στιγμής για να σε ανανεώσει. Η υποστήριξη από δικά σου άτομα είναι σημαντική και θα την χρειαστείς σίγουρα, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
zwdia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer