Την ήττα γνώρισε ο αποδυναμωμένος ΝΟΑ χάνοντας εντός έδρας από τον νεοφώτιστο Νηρέα Λαμίας για τη πρώτη αγωνιστική με σκορ 9-7.
Ήττα με το «καλημέρα» για τον ΝΟΑ
Πρωτοσέλιδα
02/11/2013 | 16:36

Δεν ξεκίνησαν με το «δεξί» οι παίχτες του Θόδωρου Ανδρεάκου. Δεν ξεκίνησε καλά ο ΝΟΑ τη νέα αγωνιστική σαιζόν της Α1 των ανδρών στο πόλο. Η νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας επικράτησε για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά με 9-7 πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στα… μεγάλα σαλόνια.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Γιάννης Εμμανουηλίδης με τέσσερα γκολ.

Όσο για το ματς; Ο Νηρέας κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων στην τέταρτη περίοδο κράτησε τη σπουδαία νίκη.

noa_lamia18

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-3, 0-1, 4-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Μεζίλης 1, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 3, Μπελέρης, Λέντζος.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Βασ. 1, Εμμανουηλίδης Ι. 4, Μπλάνης 1, Παπαγρηγορίου, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης 1, Πουλής.
Το φωτορεπορτάζ είναι του Νικηφόρου Σταμένη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer