Ενδιαφέρον εκφράστηκε από διεθνείς παράγοντες του Τουρισμού για την Κεφαλονιά και επιβεβαιώνει αύξηση της επισκεψιμότητας το 2014.
Η Κεφαλονιά στα Βραβεία του Ελβετικού Οργανισμού Τουρισμού
Τουρισμός
05/11/2013 | 11:38

lugano2Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς     στα Διεθνή Βραβεία Τουρισμού, μετά από Πρόσκληση προς το Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση, του Ελβετικού Τουριστικού Οργανισμού στο Lugano της Ελβετίας,  απο 1η έως 3η Νοεμβρίου 2013.
Το Δήμο εκπροσώπησε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος .
Στην ειδική αυτή Έκθεση εξετάσθηκαν οι ποιοτικές παράμετροι ανάπτυξης του Τουριστικού προϊόντος και έγινε ιδιαίτερη παρουσίαση των δυνατοτήτων προώθησης του Ιαματικού , Χειμερινού και εναλλακτικών μορφών θεματικού Τουρισμού . Επίσης, η παρουσίαση των πολυποίκιλων ταξιδιωτικών δυνατοτήτων της Κεφαλονιάς στο Ιταλόφωνο Ελβετικό Καντόνι του Lugano αποτελεί ουσιαστική υπόθεση ρεαλιστικής προβολής,  μια και η πρόσβαση στο Νησί μέσω Μιλάνο ( μια ώρα απόσταση , Milan – Lugano, 75 km) διευκολύνει πρακτικά την αξιοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης με τις Εταιρείες χαμηλού οικονομικού ναύλου.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που εκφράστηκε από διεθνείς παράγοντες του Τουρισμού για την  Κεφαλονιά επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας Τουριστών και κατά το 2014 στο Νησί μας από την Κεντρική Ευρώπη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer