Συγκεκριμένα, το πολυτελές VISTAMAR πρόσδεσε στις 11.00, την Δευτέρα 4 Απριλίου, όπου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος, ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου, καλωσόρισε τον Πλοίαρχο προσφέροντας συμβολικά δώρα.
Σε εορταστικό χαρακτήρα έγινε η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου
Τουρισμός
07/04/2011 | 18:26

Σε εορταστικό χαρακτήρα έγινε η πρώτη άφιξη για εφέτος του πρώτου κρουαζιερόπλοιου  στον Νέο Λιμενοβραχίονα του Αργοστολίου με εκατοντάδες επιβάτες να πλημμυρίζουν την Πόλη.

                 Συγκεκριμένα, το πολυτελές VISTAMAR πρόσδεσε στις 11.00, την Δευτέρα 4 Απριλίου, όπου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου κ.Α.Παρίση, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Εμ.Βαλέτα και από Στελέχη της Ναυτικής Οικογένειας, καλωσόρισε τον Πλοίαρχο προσφέροντας συμβολικά δώρα.

                 Επι πλέον στα πλαίσια της εφαρμογής της χάραξης νέας τουριστικής πολιτικής προσέγγισης και με την συνεργασία πολιτιστικών και επιχειρηματικών παραγόντων οργανώθηκε η υποδοχή των Ταξιδιωτών.

                Συγκεκριμένα , λειτούργησε ο Σταθμός Υποδοχής Επιβατών, όπου υπήρχε πλούσιο έντυπο ενημερωτικό υλικό για το Νησί, και προσφερόντουσαν παραδοσιακά προϊόντα, ευγενική προσφορά της Εταιρείας Καππάτου.

                 Επίσης, ως μία καινοτομία, που δρομολογήθηκε, μεταξύ των άλλων, ήταν να προσφερθεί μία εβδομάδα διακοπών στον πρώτο επιβάτη που θα αποβιβασθεί στο Νησί μας.

                Ευγενής Χορηγός της επταήμερης εβδομάδος διακοπών, για επτά άτομα, στην πολυτελή Villa “EMILIATA”  ήταν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σπάρτο» κ.Λίτσα Παυλάτου.

            Τέλος, με παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από τον Σύλλογο «Σπάρτο» συνοδεύτηκε η επιβίβαση των επιβατών οι οποίοι αναχώρησαν εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την ζεστή και εγκάρδια υποδοχή.

          Εξάλλου ο Καπετάνιος του πλοίου κ. Αντόνιο Ματέρα απέστειλε προς τον Αντιδήμαρχο κ. Ε. Κεκάτο την ακόλουθη επιστολή:

Πειραιάς 05/04/20211

Προς το Δήμο Κεφαλλονιάς

Το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας

 

Αγαπητοί μου,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τις λιμενικές αρχές, τις τελωνειακές αρχές, τον Δήμο Κεφαλλονιάς και όλες τις πλευρές για το θερμό καλωσόρισμα στο όμορφο νησί σας. Ο Γερμανικός tour operator, όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα, είναι αληθινά πολύ χαρούμενοι για το εκπληκτικό παραδοσιακό και φολκλορικό χορευτικό συγκρότημα, για να μην ξεχάσω την μουσική που μας ταξίδεψε στην παραδοσιακή ελληνική κουλτούρα.

Θα ήθελα προσωπικά να προσθέσω ότι ο κόσμος, χωρίς την παλιό ελληνικό πολιτισμό θα παρέμενε σε βαρβαρικό στάδιο.

Όλοι μας θα θυμόμαστε για πάντα την επίσκεψή μας στο Αργοστόλι τις 4 Απριλίου 2011

Ευχαριστούμε Ελλάδα

 

Ο Καπετάνιος

MATTERA ANTONIO

gramma kapetaniou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer