Στις 7 και 8 Σεπτέμβρη θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ένα μοναδικό event με ποδηλατικό αγώνα και επίδειξη μονοθέσιων Eco - Formula στο Αργοστόλι.
Επιδρομή μονοθέσιων Eco – Formula στο νησί μας!
Οικολογία
17/07/2013 | 19:10

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Δεν το λέμε εμείς, αποφασίστηκε σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα της Κεφαλλονιάς κι απλώς το ανακοινώνουμε. Στις 7 και 8 Σεπτέμβρη θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ένα μοναδικό event με ποδηλατικό αγώνα και επίδειξη μονοθέσιων Eco – Formula στο Αργοστόλι.

Την επόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου θα γίνει και μια σχετική συνέντευξη τύπου για αυτό, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση και να ανακοινωθούν ο αριθμός των μονοθέσιων (υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα δέκα) που θα παρουσιαστούν, η διαδρομή που θα διανύσουν και όλα όσα θα λάβουν χώρα σε αυτό το event.

Στη σύσκεψη που έγινε πήραν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο ιδρυτής της ecoformula Σταύρος Τραυλός, ο Υπολιμενάρχης Κεφαλλονιάς Ευστάθιος Κουκουνάρης, ο Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλλονιάς, ο Παναγής Στρατιώτης από την ομοσπονδία αυτοκινήτων Ecoformula, οι Αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου, Ευάγγελος Κεκάτος και Γεράσιμος Βαγιωνίτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Άγης Κονιδάρης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πριν κλείσουμε πως ένα από τα θέματα που κατά κόρον συζητήθηκαν ήταν η εθελοντική συμβολή στο event από απλούς πολίτες και φορείς που θα θελήσουν να βοηθήσουν με την παρουσία τους και τις ιδέες τους στο διήμερο της 7ης και 8ης Σεπτεμβρίου. Το e-kefalonia.net στηρίζει από την αρχή την προσπάθεια και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα email info@e-kefalonia.net και gkouloumpi@yahoo.gr για περισσότερες πληροφορίες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer