O Μάκης Αποστολάτος εξήγησε ότι τον προσεχή Μάρτιο τελειώνει η α’ φάση του έργου του Νέου Γηροκομείου και η β’ φάση θα προκηρυχθεί ταυτόχρονα.
Αποστολάτος: «Σε ένα περίπου χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί το Γηροκομείο»
Πολιτική
22/01/2013 | 10:27

«Σε ένα περίπου χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί το νέο Συγκρότημα του Γηροκομείου και οι 77 τρόφιμοι θα μετακομίσουν οριστικά στα νέα κτίρια της Λ. Βεργωτή».

Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Ημερήσιος» ο πρόεδρος του Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος, με αφορμή τη νέα μετακόμιση του Ιδρύματος που άρχισε προχθές από το ξενοδοχείο Kefalonian Star της Παραλίας στο ξενοδοχείο «Φωκάς», σχεδόν πίσω από το προηγούμενο κτίριο.

O Μάκης Αποστολάτος εξήγησε ότι τον προσεχή Μάρτιο τελειώνει η α’ φάση του έργου του Νέου Γηροκομείου και η β’ φάση θα προκηρυχθεί ταυτόχρονα. ολόκληρο το νέο Συγκρότημα του Γηροκομείου θα έχει χώρους για φιλοξενία 100 και πλέον τροφίμων και θα περιλαμβάνει και Πτέρυγα Αλτσχάϊμερ.

Το ενοίκιο στο ξενοδοχείο Φωκάς, πρόσθεσε ο κ. Αποστολάτος, θα είναι τώρα 5.000 ευρώ μηνιαίως, έναντι 10.400 ευρώ που πλήρωνε το Γηροκομείο στο Kefalonia Star, δηλαδή το ενοίκιο μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ.

Στο ξενοδοχείο Φωκάς έχει μεγαλύτερους χώρους για τους τροφίμους, ενώ ελέγχθηκαν από αρμόδια Επιτροπή όλες οι εγκαταστάσεις και βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer