Ο ολιγάρχης Δήμαρχος
Τρέμει τον Ανουσάκη γι΄ αυτό και του στήνει “προβοκάτσιες”
Πολιτική
01/03/2021 | 19:30

EΝΩ στο μυαλό όλων είναι πώς θα βγούμε απ΄ τη στενωπό του κορονοϊού αντίθετα στο μυαλό τουΘεόφιλου είναι μόνο το πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και πως θα δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη παράταξη κι ιδίως στον ΝΙΚΟ ΑΝΟΥΣΑΚΗ τον οποίο «τρέμει» γιατί ξέρει πως είναι ακριβώς αυτός  που μπορεί να καταργήσει την σημερινή ολιγαρχία του.

Oλοι ξέρουν πως ο Νίκος Ανουσάκης, καθώς ο Γνήσιος οδεύει προς τη βουλευτική έδρα, είναι αυτή την στιγμή ο πιο ικανός και πιο επικίνδυνος πολιτικός αντίπαλος για τον Θεόφιλο, καθώς έχει δοκιμασμένη και μακροχρόνια πολιτική στο εκλογικό σώμα, έχει πλήρη και σφαιρική γνώση των δρώμενων στον Δήμο Αργοστολίου, έχει την νομική γνώση και την διοικητική εμπειρία να καταλαβαίνει τα «κόλπα» και τις “μαλαγανιές” του ολιγάρχη,έχει πολιτική παρρησία και παρουσία και, πως να το κάνουμε, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

Ν. Ανουσάκης

Oλα αυτά γνωρίζει ο Μιχαλάτος και προσπαθεί να κάνει την μια «προβοκάτσια» μετά την άλλη εις βάρος του Νίκου, πλην όμως ο Ανουσάκης γελάει με την αγωνία του Μιχαλάτου.

Δεν πάει πολύ καιρός που ο Θεόφιλος έπλεξε προβοκατόρικα στη ναυαρχίδα του το «εγκώμιο» του Νίκου Ανουσάκη και τον παρουσίασε με φωτό ως…γκάουλαϊτερ του Κιμ.

Ενώ πρόσφατα έπλεξε πάλι απ’ τη ναυαρχίδα του το «εγκώμιο» του Νίκου, παρουσιάζοντας τον ως νέο ηγέτη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» που έχει ως στόχο να διαλύσει την Παράταξη.

ΘΕΟΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ…

 

Πηγή: εφημερίδα Ημερήσιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia