Με γεμάτες λοιπόν μπαταρίες επέστεψα και ανυπομονώ να ζήσω αλλά και να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα σχέδια που έχω για φέτος τον Χειμώνα, stay tuned.
Summer update από τη Δάφνη Νεοφύτου
Γυναίκα
26/08/2016 | 18:12

Μετά από μια χρονιά γεμάτη υπέροχες εμπειρίες αλλά και αρκετές υποχρεώσεις και άγχος, είχα όσο ποτέ ανάγκη από διακοπές. Έτσι στα μέσα Ιουλίου ταξίδεψα για το δροσερό και συννεφιασμένο Λονδίνο, όπου πέρασα ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού μου, κάνοντας βόλτες τους δρόμους, ανακαλύπτοντας νέα μέρη.

Εκεί πέρασα και τα φετινά μου γενέθλια, αν με ακολουθείς στο Snapchat θα είδες την μοναδική εμπειρία που έζησα με Emirates cable car , βλέποντας από ψηλά όλο το Λονδίνο!

kapelo

Όμως καλοκαίρι χωρίς ήλιο και θάλασσα δεν γίνεται, ο επόμενος σταθμός μου ήταν το νησί μου, η Κεφαλονιά, με αρκετές βόλτες, καλό φαγητό στο αγαπημένο μου Φισκάρδο (Vasso’s Restaurant) και ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Επειδή ένα νησί δεν είναι αρκετό για εμάς που ζούμε στην Ελλάδα, γυρνώντας από τις διακοπές μου έψαχνα για έναν κοντινό προορισμό στην Αθήνα που θα μπορούσα να περάσω μερικές ακόμη καλοκαιρινές στιγμές αυτή την φορά με τους φίλους μου! Το Αγκίστρι βρίσκεται σχεδόν 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά και έχει τόσο τιρκουάζ νερά όπως έχουν οι παραλίες στην Κεφαλονιά.

Ερωτεύτηκα αυτό το μέρος και το σίγουρο είναι πως θα επαναλάβω την επίσκεψη μου εκεί, καθώς οι διακοπές δεν τελειώνουν τον Αύγουστο!

Με γεμάτες λοιπόν μπαταρίες επέστεψα και ανυπομονώ να ζήσω αλλά και να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα σχέδια που έχω για φέτος τον Χειμώνα, stay tuned.

With Love

Daphnia

xxx

life_report

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer