ΠΕΔΙΝ: Ο Αλέξανδρος Παρίσης στη συντονιστική σύσκεψη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την επικείμενη κακοκαιρία
Πολιτική
13/02/2021 | 10:44

Ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έγινε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τις αμέσως επόμενες μέρες.

Στη συντονιστική σύσκεψη έλαβαν μέρος: OΥπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ.Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ.Βασίλειος Παπαγεωργίου καθώς και οι Πρόεδροι των ΠΕΔ από ολόκληρη τη χώρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με το οποίο προβλέπεται επιδείνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο συντονισμός των φορέων και η λήψη των καταλληλότερων άμεσων μέτρων για την προστασία των πολιτών και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την επικείμενη κακοκαιρία.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia