Ο κ.Σπανός και η κ.Στεφανάκη βρίσκονται στην Κεφαλονιά, καλεσμένοι της Δημοτικής Αρχής.
O Δήμαρχος Κεφαλονιάς τίμησε το Μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό
Κοινωνία
27/08/2014 | 21:51

Σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το διάσημο Μουσικοσυνθέτη κ.Γιάννη Σπανό και την Καλλιτέχνιδα κ.Χρυσούλα Στεφανάκη.
Ο κ.Σπανός και η κ.Στεφανάκη βρίσκονται στην Κεφαλονιά, καλεσμένοι της Δημοτικής Αρχής, μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. , για δύο κεντρικές Συναυλιακές Εκδηλώσεις, αύριο Πέμπτη 28 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου και μεθαύριο Παρασκευή 29 Αυγούστου στην Πλατεία Ληξουρίου.
Τους εκλεκτούς επισκέπτες συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επίσης διακεκριμένος Καλλιτέχνης κ.Σπύρος Καραβιώτης.
Στη σεμνή Τελετή Υποδοχής, ο κ.Παρίσης, αφού αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κ.Σπανού στην ιστορία του ποιοτικού τραγουδιού στο διεθνή χώρο, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου και στους δύο εκλεκτούς Καλλιτέχνες.
Την Υποδοχή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νίκος Ανουσάκης, οι Α/Δήμαρχοι κ.Ευάγγελος Κεκάτος και κ.Σπύρος Σολωμός και ο Επιχειρηματίας κ.Ευάγγελος Κουνάδης.
Ο κ.Σπανός και η κ.Στεφανάκη ευχαρίστησαν τον κ.Παρίση και τους παρισταμένους για την εγκάρδια υποδοχή και προσκάλεσαν όλους τους Κεφαλλονίτες και τους Επισκέπτες του Νησιού στις δύο Συναυλίες , τις οποίες ο κ.Δήμαρχος χαρακτήρισε ως πανελλήνιας εμβέλειας πολιτιστικό γεγονός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer