Ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρέθηκε τελικά στην Λευκάδα όπου αυτή την ώρα συμμετέχει στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών στο Διοικητήριο της πόλης.
O Απόστολος Τζιτζικώστας στην Λευκάδα
Πολιτική
26/11/2015 | 22:05

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρέθηκε τελικά στην Λευκάδα όπου αυτή την ώρα συμμετέχει στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών στο Διοικητήριο της πόλης. Αμέσως μετά θα παρακαθίσει σε δείπνο που οργανώνει η Αντιπεριφέρεια Λευκάδας.

Όπως γράφει το lefkadapress η Ένωση Περιφερειών συνεδριάζει στο γειτονικό νησί και με αυτή τη κίνηση θέλει να σταθεί δίπλα στους δοκιμαζόμενους απο το σεισμό συμπολίτες μας.

“Ακόμη και αν δεν το είχαμε κανονίσει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών θα έπρεπε να γίνει στην Λευκάδα για να στηρίξουμε τους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης στη δοκιμασία που περνάει ο τόπος με τους πρόσφατους σεισμούς”, ήταν τα πρώτα λόγια της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου στην πρώτη εκδήλωση που γίνεται αυτή την ώρα στο διοικητήριο και είναι η παρουσίαση του βιβλίου του αντιπεριφερειάρχη και ιστορικού Σπύρου Τζόκα “Ο κύκλος των “μάταιων” πράξεων ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο τη ζωή του ήρωα αγωνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ