Νέες γαλάζιες «ρουκέτες» Παπαναστασάτου στο βουλευτή Καππάτο: «Το όνομα σου φιγουράρει στη σχετική λίστα μετά βαΐων και κλάδων»
13/05/2021 | 10:08

ΠΡΟΣ  ΗΘΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΠΠΑΤΟ ΠΟΥ “ΠΟΛΕΜΑΕΙ” ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ !!

Αγαπητέ συνάδελφε μου και κ.  Βουλευτά περί ήθους  δεν έχει δικαίωμα να μου μιλάει κανείς ΠΟΣΟ  μάλλον ΕΣΥ !!!!!!!!!!.

Οφείλεις  να αναρτήσεις  εντός εικοσιτεσσέρων  ωρών την  παραίτηση σου από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ώστε  να εισέλθει στην θέση σου κάποιος  πραγματικά πληττόμενος  συνάδελφος μας η επαγγελματίας του Νησιού που πραγματικά έχει ανάγκη το συγκεκριμένο ποσό για να ζήσει !!!!!!!!. Η παραίτηση  σου  επήλθε μετά  τις διαστάσεις  που έλαβε το θέμα και την κατακραυγή στα ΜΜΕ !!!!!!!!!

Για  να μην νομίζεις  ότι το “δουλεμα” που έριξες με την ανακοίνωση σου έπιασε  σου υπενθυμίσω ότι σε αυτήν ισχυρίζεσαι ότι είχες   δώσει εντολή  τις 16 Απριλίου του 2021 να σταματήσει η διαδικασία  έγκρισης πλην όμως στις 11 Μαλίου  του 2021  στην σχετική λίστα το όνομα σου φιγουράρει  μετά βαΐων και κλάδων !!!!!! Και σε κάθε περίπτωση  το Φθινόπωρο του 2020  που υπέβαλλες την αίτηση για να ενταχθείς  στο πρόγραμμα θεωρούσες  ότι με μηνιαίες  αποδοχές  πλέον των 10.000,00 ευρώ ως βουλευτής  ήσουν πληττόμενος????

Δεν τρώμε κουτόχορτο Παναγή !!!!. Σου υπενθυμίζω  ότι ως  εν ενεργεία βουλευτής  έχεις εισπράξει ως πληττόμενος επαγγελματίας δικηγόρος AKOMH  ΚΑΙ   ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 300,00 ευρώ  που έλαβαν όλοι οι συνάδελφοι σου δικηγόροι από το ΛΕΑΔΚΙ  μετά από απόφαση του νυν Προέδρου του . Μετά από αυτά αναλαμβάνω πρωτοβουλία με νεώτερους συναδέλφους  για διενέργεια σχετικού εράνου ώστε να σε ενισχύσουμε …!!!

ΥΓ. Αγαπητέ Παναγή γενικά καλό θα είναι το θέμα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ να μη  το πολύ ανοίγεις…  και τα  περί κυκλωμάτων  σου τα επιστρέφω  αυτούσια και είμαι πρόθυμος να συνεχίσουμε  αυτό τον Δημόσιο Διάλογο.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Δικηγόρος