Η βρετανική εφημερίδα Metro εξηγεί στους Βρετανούς αναγνώστες της γιατί πρέπει να επιλέξουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κεφαλονιά για τις επόμενες διακοπές τους.
Metro: 10+1 λόγοι για να επισκεφθείτε οπωσδήποτε την Κεφαλονιά
Τουρισμός
04/07/2015 | 10:11

Την ώρα που τα βρετανικά μέσα κατακλύζονται από ρεπορτάζ για την ελληνική κρίση και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, η βρετανική εφημερίδα Metro επέλεξε να εξηγήσει στους Βρετανούς αναγνώστες της γιατί πρέπει να επιλέξουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κεφαλονιά για τις επόμενες διακοπές τους.

Η travel editor Χάνα Μπέρι Τζορτζ αναφέρει ότι «μπορεί η Ελλάδα να κλυδωνίζεται από την οικονομική κρίση, όμως το νησί της Κεφαλονιάς, του οποίου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει από το συνηθισμένο. Και όταν λέμε “συνηθισμένο” για την Κεφαλονιά εννοούμε τις παρθένες παραλίες, τα υπέροχα εθνικά πάρκα, τα κρυστάλλινα μπλε νερά και το φαγητό που κάνει την καρδιά σου να εκρήγνυται».

Παράλληλα, τονίζει ότι εκτείνεται σε 304 τετραγωνικά μίλια, είναι δηλαδή κατά περίπου 80 τ. Μίλια μεγαλύτερη από την Ιμπιζα με μόνο το 1/4 του πληθυσμού του ισπανικού νησιού, ενώ ταυτόχρονα προτρέπει τους αναγνώστες της Metro να μην διστάσουν να κάνουν από το νησί ημερήσια εκδρομή στην πατρίδα του Οδυσσέα, Ιθάκη.

«Είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον πλανήτη και από τα πιο φτηνά σε σχέση με τις ανταγωνίστριές της Βαλεαρίδες νήσους» γράφει χαρακτηριστικά και παραθέτει τη λίστα με τους 11 λόγους για τους οποίους θα πρέπει οι Βρετανοί να σπεύσουν στην Κεφαλονιά:

1. Ειναι η πατρίδα του ψημένου τυριού μέσα σε σφολιάτα

Η Βρετανή δημοσιογράφος διευκρινίζει: Είναι η παραδοσιακή φέτα ψημένη μέσα σε σφολιάτα και «είναι όνειρο»!

2. Η θέα είναι «εκθαμβωτική»

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer