Το κατώφλι του γραφείου του προέδρου της ΝΔ πέρασε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος
Mε τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική
25/10/2016 | 10:40

Το κατώφλι του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

Ο κ. Δέρβος είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας καθώς επικράτησε του έτερου υποψηφίου του, Ανδρέα Καρασαρίνη, για την προεδρία της οργάνωσης. Οι εργασίες του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν λίγο αργότερα το βράδυ της Κυριακής με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Ο νέος πρόεδρος το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη οδό Πειραιώς, προκειμένου να έχει την πρώτη του συνάντηση ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μόλις συναντήθηκα με τον Κώστα Δέρβο που εξελέγη χθες πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε και στην ομιλία του ο Κώστας, έχει έρθει η ώρα να σηκώσουν οι νέοι τα μάτια από την οθόνη του κινητού και να κοιτάξουν μπροστά.

Θα είμαι δίπλα στη νέα γενιά και δεσμεύομαι να δώσω χώρο και ευκαιρίες στα νέα στελέχη!», σημείωσε στη εικόνα από την συνάντησή τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer