Κορωνοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο Παναγής Αραβαντινός Ρουσσέλος μόλις 66 ετών -Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ελπ. Κατσαΐτη για τους αρνητές των εμβολίων
Κοινωνία
25/08/2021 | 13:25

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγής Αραβαντινός Ρουσσέλος σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Ξένων στο Ληξούρι

Το μήνυμα της Ελπίδας Κατσαϊτη που συγκλονίζει:

Χθες βράδυ έφυγε από κοντά μας, ένας πραγματικός άνθρωπος, ήρεμος, γλυκός, γεμάτος καλωσύνη, χαμηλών τόνων, ανενόχλητος στην κοινωνία, ευγενικός,τίμιος, φιλότιμος, αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Χτυπήθηκε την ώρα της δουλειάς, από κορωνοϊό που τον ταλαιπώρησε για 5 σχεδόν μήνες.
Να πώ για το κενό που αφήνει στην οικογένειά του? Είναι φτωχές οι λέξεις. Να πώ για την παιδική μας ζωή που δεν θα ξαναθυμηθούμε γελώντας παρέα, φέρνουν πόνο και δάκρυα γιατί ζήσαμε πολύ πολύ κοντά από μικρά παιδιά. Πολύ αγαπημένα ξαδέλφια που δεν μαλώσαμε ποτέ.
Καλό σου ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, Παναγή μου, αγαπημένε μου ξάδελφε !!!!!
ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
Δεν ξέρω ο Παναγής αν θα ζούσε, αν είχε κάνει το εμβόλιο. Ξέρω όμως ότι ο κορωνοϊός προκαλεί φοβερές βλάβες σε ζωτικά όργανα, ιδιαίτερα στους πνεύμονες. Κάποιοι μετά από πολλή προσπάθεια επανέρχονται, κάποιοι όχι. Η εντατική, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και όσα ακολουθούν είναι επώδυνα και κάποια καταλήγουν μοιραία.
Σε συζήτησή μου με ανθρώπους των ακτινολογικών ιατρείων, αυτά που μου περιέγραψαν για το τι βλέπουν στις ακτινογραφίες των ασθενών, είναι αποκαρδιωτικά έως φοβερά.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ένας αρνητής, φοβάται μην πεθάνει σε βάθος χρόνου από ένα εμβόλιο( που ήδη έχει πάρει και τις σχετικές εγκρίσεις) και δεν φοβάται αν αρρωστήσει, μήν αρχίσει να ταλαιπωρείται σε όλη του την ζωή από αναπνευστικά και όχι μόνο προβλήματα?
Δεν φοβάται ότι ο θάνατός του, μπορεί να είναι και άμεσος, ανάλογα με το πώς θα βρεί ο ιός τον οργανισμό του;
Πόσους ανθρώπους δικούς του και ξένους μπορεί να συμπαρασύρει σε αυτή του την αρρώστια;
Η ο κορωνοϊός προσβάλλει τους άλλους αλλά όχι εμένα γιατί…προσέχω;
Εχει καθίσει ο καθένας από αυτούς να δεί ένα, έστω ένα βίντεο, με τον τρόπο που μεταδίδει ο καθένας μας τον ιό; Για να δεί πόσο εύκολο είναι ;
Τι να το κάνω εγώ αν αρρωστήσει και μετά αλλάξει γνώμη, όπως γίνεται συνήθως, όταν στο μεταξύ έχει πάρει μαζί του κάμποσους αθώους;
Την αρρώστια δεν την παραγγέλνεις, σε βρίσκει. Δεν είναι ντροπή και την κρύβεις. Και όταν έχεις κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους γύρω σου, ειδοποιείς να ψαχτείτε όλοι παρέα και όχι να ψάχνουν οι υγειονομικοί να λύσουν το κουβάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer