Αυτή είναι η ιστορία της Ιωάννας από την Θεσσαλονίκη.
Il progetto bottiglia: Γνώρισε την ταλαντούχα σχεδιάστρια πίσω από τις τσάντες σε Μορφή μπουκαλιού
Γυναίκα
07/04/2016 | 08:03

Από τον Οκτώβριο του 2015, η δημιουργός του Il progetto bottiglia , Ιωάννα Υποδηματοπούλου κατασκευάζει τσάντες από ύφασμα, έχοντας ως έδρα της την Θεσσαλονίκη. Οι ιδιαίτερες τσάντες του IL progetto bottiglia ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, και γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας σας, για να προσδώσουν μια διαφορετική πινελιά στο στυλ σας.
Η Ιωάννα “παίζει” με το ύφασμα το βαμβακερό και τον καμβά, καθώς πάνω σε αυτά τα υλικά μπορεί να τυπώσει ότι σχέδιο θέλει. Η πρώτη της συλλογή ήταν 100 μικρά τσαντάκια με την μορφή μπουκαλιού μπύρας, όπου έγιναν ανάρπαστα και πλέον τώρα κυκλοφορεί η #ε_litsa Που είναι μια τσάντα με θέμα το ελαιόλαδο και το retro style της σύγχρονης γυναίκας όπου κυκλοφόρησαν μόνο 40 τσάντες.

“Νομίζω ότι το ξεκίνημα του IL progetto bottiglia σχετίζεται τον συνδυασμό όλων των αδυναμιών μου. Σπούδασα γεωπόνος, έχω ειδικότητα sommelier, πάντα μου άρεζε το design και το packaging και όλο αυτό το πακέτο το συνδύασα με την λατρεία μου για τις τσάντες. Σκεφτόμουν έναν τρόπο να τα δέσω όλα αυτά μαζί και νομίζω πως κάθε σχέδιο με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δεν ξεκίνησα νωρίτερα. Κάθε φορά θα σχεδιάζω ένα μπουκάλι σε μικρή κλίμακα παραγωγής και αυτό για να το έχουν μόνο όσοι εκτιμάνε το χειροποίητο. Κάθε σχέδιο θα βγαίνει μια φορά και θα το έχουν μόνο λίγοι άνθρωποι.

tsanta_litsa

Τα σχέδια του Il progetto bottiglia συνδυάζουν την ιδιαιτερότητα με τα πιο μοντέρνα στοιχεία, χωρίς να είναι ξένη προς το στυλ της κάθε γυναίκας που το διαλέγει. «Κάθε μέρα στην δουλειά μου μιλάω για μπουκάλια, οπότε μου ήταν οικείο σαν σχήμα, ήξερα την διαδικασία κατασκευής από το γυαλί μέχρι το ντύσιμο του με την ετικέτα. Οπότε διάλεξα πάλι για μπουκάλια να μιλάω, απλά αυτή τη φορά θα είναι δικά μου, σχεδιασμένα από γραφίστα για μένα, και θα έχουν την διαφορά ότι δεν θα ανοίγουν με καπάκι, αλλά με φερμουάρ.»
Το moto του Il progetto bottiglia (που προφέρεται ιλ προτζετ το μποτ τιλια τα διπλά γράμματα στα ιταλικά προφέρονται δυο φορές και σημαίνει το σχέδιο μπουκάλι ) είναι :
το μπουκάλι απέκτησε… φερμουάρ !
θα το βρεις τυπωμένο πάνω στην τσάντα που αυτή την στιγμή είναι μια μικρή, κρεμασμένη χιαστί με θέμα το ελαιόλαδο, με retro style και έχει ονομασία #ε_litsa. Ένα λογοπαίγνιο με την έννοια της ελιάς που πλέον είναι βραβευμένη για το design Της από το site favourite design με έδρα το Παρίσι. Μπορείτε να την βρείτε μέσα από τα προφίλ της όσο και από διάφορα μαγαζιά.

Info
www.facebook.com/ il progetto bottiglia
www.instagram.com/ ilprogettobottiglia

tsanta

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer