'Ενα ναρκωτικό που λαμβάνεται χωρίς χάπια χωρίς ενέσεις χωρίς εισπνοές λέγεται ότι κάνει θραύση στους εφήβους και δημιουργεί "πονοκέφαλο" σε κάθε λογικό άνθρωπο.
i-Dosing το Ψηφιακό Ναρκωτικό
Κοινωνία
02/12/2015 | 16:36

Το ψηφιακό ναρκωτικό που ήδη σημάδεψε τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ.

Τα σημερινά παιδιά “φτιάχνονται” χρησιμοποιώντας ακουστικά ! Ορισμένα MP3 που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα online, υποτίθεται ότι δημιουργούν μια κατάσταση εκστάσεως. Η νέα πρακτική ονομάζεται ‎i-Dosing και απαιτεί ένα ζευγάρι ακουστικά και κάτι που να παίζει μουσική. Οι υπέρμαχοι του i-Dosing λένε ότι η έκσταση δημιουργείται από το “binaural beat effect” Το binaural μπορεί να ερμηνευτεί ως αμφιωτικός ή διακουστικός τόνος.

“Αμφιωτικό τονικό σήμα, αμφιωτικό ηχητικό σήμα. Άλλες ερμηνείες του binaural: διακουστικός, διωτικός (diotic), δίωτος (Γεωργούσης Παναγιώτης Ν. Αγγλοελληνικό Λεξικό Παιδαγωγικών και Ψυχολογικών Όρων, Αθήνα, Εκδόσεις Δελφοί, 2005, σελ. 35).”

Το αποτέλεσμα δημιουργείται από δυο ελαφρώς διαφορετικά ακουστικά σήματα που ακούγονται χωριστά από το αριστερό και το δεξιό αυτί. Αν ακούτε έναν ήχο 200Hz σε ένα αυτί και έναν 190Hz ήχο στο άλλο θα ακούσετε ένα 10Hz binaural beat (200 – 190 = 10). Αν ακούσετε δύο διαφορετικές συχνότητες σε κάθε αυτί, θα ακούσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο, ως binaural beat.

Με ένα ψηφιακό ναρκωτικό, το οποίο σημειωτέον είναι νόμιμο, γιατί δεν έχει να κάνει με ουσίες και θεωρείται πλήρως “ασφαλές” και μη εθιστικό, μπορείτε να απελευθερώσετε ενδορφίνες, το λεγόμενο “χάπι ευτυχίας” του οργανισμού σας, και να σας ανεβάσει την διάθεσή σας. Απλώς φοράτε τα ακουστικά και ηρεμείτε. Καθώς οι ήχοι τριγυρνάνε στο κεφάλι, αποκτάτε μια αίσθηση “καθαρότητας” και “αρμονίας”. Μην προσπερνάτε τα εισαγωγικά στις λέξεις!

Ο εγκέφαλός σας είναι φυσικό να δημιουργεί και να απελευθερώνει ενδορφίνες, εγκεφαλίνες, ενδογενή οπιούχα και σεροτονίνη η διάθεσή σας ανεβαίνει, οι πόνοι εξαφανίζονται, οι φόβοι και οι ανησυχίες επίσης. Αισθάνεστε ότι η ευαισθησία σας αυξάνει. Ξαφνικά όλα φωτεινότερα και πιο όμορφα. Αισθάνεστε σαν μεγάλος σκηνοθέτης και βλέπετε την ζωή μέσα από ένα πολύ ειδικό φακό.

Μάλιστα!

Κανονικό ναρκωτικό και μάλιστα ελεύθερο και νόμιμο!

Ένα ψηφιακό ναρκωτικό

‘Ενα ναρκωτικό που λαμβάνεται χωρίς χάπια χωρίς ενέσεις χωρίς εισπνοές λέγεται ότι κάνει θραύση στους εφήβους και δημιουργεί “πονοκέφαλο” σε κάθε λογικό άνθρωπο, αφού το καινούριο ναρκωτικό είναι ηλεκτρονικό. Οι χρήστες το βρίσκουν σε ιστοσελίδες, τα βαποράκια το κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν στο internet μπορούν να το αποσυμπιέσουν να το ακούσουν και να φτιαχτούν αφού τα ηχητικά κύματα δρουν ως ναρκωτικά και χτυπούν στον εγκέφαλο. Και φυσικά τον καίνε.

Πρόκειται όπως εξηγούν οι ειδικοί για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει τέτοιες ιστοσελίδες όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να “βρουν τη δόση τους”. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις». Όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών.

Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.

Η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούριο, όμως στη χώρα μας έχει σημάνει συναγερμός από τις αρχές του χρόνου καθώς αυξάνουν οι καταγγελίες γονιών που αναφέρουν ότι τα παιδιά τους μετά από ώρες σερφαρίσματος δείχνουν ανεξέλεγκτη συμπεριφορά. Οι αστυνομικοί συνιστούν στους γονείς να ελέγχουν σε τι ιστοσελίδες μπαίνουν τα παιδιά τους, ενώ οι ειδικοί κάνουν όλο και περισσότερες έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις αυτού του νέου εθισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία. Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ’ όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού.

Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων.

«Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία “δόση” ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ. Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy.

Και όχι μόνο, όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα δόση του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο.

«Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».

Η εταιρεία Digital Drug επειδή θεωρεί ότι είναι ένας ανοιχτός διαφανής οργανισμός δίνει παρακάτω τις συχνότητες που χρησιμοποιεί στην παραγωγή του Digital Drug CD:

0.5 – 1.5 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

0.9 Hz – Αίσθημα ευφορίας.

2.5 Hz – Παραγωγή ενδογενών οπιούχων, ελαττώνουν τους πόνους και την ανησυχία.

4.0 Hz – Παραγωγή εγκεφαλινών για μειωμένο στρες.

10 Hz – Αυξημένη απελευθέρωση Σεροτονίνης. Ανέβασμα διαθέσεως, διεγερτικό τονωτικό.

14 Hz – Αίσθηση ενεργοποιήσεως, συγκέντρωση σε σκοπούς.

20.215 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως LSD-25

30 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως marijuana

33 Hz – Υπερευαισθησία, C. Συνείδηση

38 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

46.98 Hz – Οπτικοποιημένα εφέ, όταν χρησιμοποιείται με 62.64 & 70.47 Hz

Carriers: 90 – 110 Hz – Αύξηση beta-ενδορφίνης, προκαλεί ηδονή.

111 Hz – Συνεχή έκκριση beta-ενδορφίνης.

Special effects

Light panning phaser effect on the 10 Hz chord

Τώρα τι να σας πω; Την δική μου άποψη, του τι σας κάνουν με αυτές τις χαμηλές συχνότητες; Πιστέψτε με δεν θέλετε να ξέρετε!!! Οι συχνότητες άντε σωστές είναι. Όμως πριν με κατηγορήσετε ξανά για συνωμοσιολόγο σας αφήνω εσάς να βρείτε τι παίζεται εδώ !

Δεν είναι δύσκολο, η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ, των κοιμισμένων ανθρώπινων ζώων, προς το ταχύτατα επερχόμενο τέλος τους, ή θα έλεγα καλύτερα των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΡΟΜΠΟΤ και μιας Γκρίζας ανθρωποειδούς φυλής!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ