Η εταιρεία του Γιώργου Θεοδόση πρόκειται να καταθέσει αίτηση στο ΣΑΣ προκειμένου να δρομολογήσει πλοίο της στη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα
H Levante Ferries στη γραμμή Πάτρα-Σάμη;
Δημοφιλή
20/07/2015 | 09:40

Η Levante Ferries του Γιώργου Θεοδόση πρόκειται να καταθέσει αίτηση στο ΣΑΣ προκειμένου να δρομολογήσει πλοίο της στη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα.

Μάλιστα, σε ερώτηση του e-kefalonia.net αν το πλοίο θα παραμείνει ολοχρονικά στη γραμμή και όχι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο, η απάντηση ήταν θετική.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί, ότι ναι μεν η εταιρεία πρόκειται να καταθέσει αίτηση στην αυριανή συνεδρίαση του ΣΑΣ για τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Σάμη-Πάτρα, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να δοθεί άδεια.

Εξάλλου για το συγκεκριμένο θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Φλωράτος έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

Κύριοι θα ήθελα να σας ενημερώσω και στην συνέχεια εσείς να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι στο ΣΑΣ της Τρίτης 21/7/2015 η  ακτοπλοϊκή ναυτική εταιρεία LEVANTE FERRIES  θα καταθέσει αίτηση ενεργοποίησης της γραμμής  ΙΘΑΚΗ- ΣΑΜΗ –ΠΑΤΡΑ  με ημερομηνία έναρξης την 24-7-2015.

Καλωσορίζουμε αυτή την κίνηση ,ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Θεοδόση  πού ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια μας και να ξέρει ότι η πολύπαθη Σάμη, η Ιθάκη και όλη η Βόρεια Κεφαλονιά και η ταλαιπωρημένη Παλική θα στηρίξουν την γραμμή.

Θεόδωρος Φλωράτος

Δημοτικός Σύμβουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ