Τα νέα γραφεία άνοιξαν τις πόρτες τους σήμερα στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα οδό Πειραιώς 62
H Νέα Δημοκρατία άλλαξε έδρα-Δείτε τα νέα της γραφεία
Πολιτική
18/08/2016 | 18:50

Έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στη λεωφόρο Συγγρού, η Νέα Δημοκρατία άλλαξε έδρα.

Τα νέα γραφεία άνοιξαν τις πόρτες τους σήμερα στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα οδό Πειραιώς 62, και εδράζονται στην γενικότερη προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό το μηναίο ενοίκιο μειώθηκε κατά το 80% από το προηγούμενο, ενώ την ίδια στιγμή το συνολικό εμβαδόν του είναι περίπου το 1/3 σε σχέση με τη Συγγρού.

Το κτίριο έχει τρεις ορόφους μαζί με το ισόγειο. Το γραφείο του Προέδρου βρίσκεται στον τρίτο και μάλλον θα είναι και το μοναδικό σε αυτόν τον όροφο.

nd 3

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθημερινά, στην πρωινή σύσκεψη, θα βλέπει τα μεγάλα φορτηγά να ξεφορτώνουν καφάσια με όλων των ειδών τα φρούτα και τα λαχανικά.

Κοινώς, το γραφείο του προέδρου της ΝΔ έχει θέα την καρδιά της λαχαναγοράς.

Παράλληλα διαθέτει υπνοδωμάτιο και ντουζ, καθώς προβλέπεται να περνάει αρκετές ώρες εκεί.

nd 4

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει ήδη προβλεφθεί ένα μεγάλο τμήμα του δευτέρου ορόφου για τα call center αλλά και για τον χώρο που θα υποδεχτεί τις «γαλάζιες» οργανώσεις.

Δείγμα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να έχει αμέσως ετοιμοπόλεμο τον κομματικό μηχανισμό, για την πιθανότητα εκλογικής προετοιμασίας.

nd4

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει την αλλαγή των γραφείων του κόμματος σε περίπτωση που κερδίσει στις εσωκομματικές εκλογές. «Εάν κερδίσω, τα γραφεία θα μεταφερθούν σε κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να δείξουμε την επιστροφή στην κοινωνία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

nd5

Για την ιστορία, την ευθύνη της χωροταξίας εντός του κτιρίου έχει ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Νίκος Παπαθανάσης, ενώ τα επίσημα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

nd7

Πηγή: real.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer