Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από την Ελεονώρα Μελέτη και το εξώδικο που έκανε στο κανάλι
H Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από το Epsilon;
Life
10/11/2015 | 11:47

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από την Ελεονώρα Μελέτη, το εξώδικο που έκανε στο κανάλι Epsilon αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί μετά από αυτό με τους ιθύνοντες του.

Χθες, έγινε ο 33ος Μαραθώνιος και πολλοί επώνυμοι έτρεξαν για καλό σκοπό μεταξύ των οποίων και η ξανθιά παρουσιάστρια. Φυσικά έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες που ήταν εκεί και οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για το πολυσυζητημένο εξώδικό.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να απαντήσει καθώς όπως είπε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και ο χώρος για να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις. Ωστόσο, αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα δώσει μια συνέντευξη που θα αναφερθεί σε όλα τα «φλέγοντα» θέματα που απασχολούν. Ένας από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί την ρώτησε αν η συνέντευξη που θα δώσει θα είναι στο Epsilon και εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Όχι… Την εκπομπή μου θα δείτε στο Epsilon, την συνέντευξη θα την δείτε αλλού».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελεονώρα Μελέτη είχε κάνει ήδη ένα ραντεβού με άλλο κανάλι και συγκεκριμένα με τον ALPHA, ενώ η πρεμιέρα του Hashtag έχει αναβληθεί δυο φορές μέχρι στιγμής και αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ