Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
E.A.Σ: Εκπνέει η προθεσμία για Eνστάσεις Επιδοτήσεων
28/01/2016 | 21:09

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι έως Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων είναι διαθέσιμο για Αιτήσεις Αναθεώρησης (Ενστάσεις) για τα προσωρινά Δικαιώματα 2015-2020 καθώς και για Διοικητικές Πράξεις σχετικά με διορθώσεις σφαλμάτων, μεταβολές ζωικού κεφαλαίου, επιλεξιμότητα αγροτεμαχίων και άρση επικάλυψης στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης 2015 καθώς και για υποβολή εκπρόθεσμων Αιτήσεων.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Δενδροκαλλιεργητές, Κηπευτικοπαραγωγοί, και Ψαράδες μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι (υπεύθυνοι Γεράσιμος Κακούρης, Γεωπόνος Πανεπ. Θεσσαλίας και Βαλίνα Κομποθέκρα Κότσορου Πτυχ. Πανεπ. Ιωαννίνων).

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης