Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι γονείς των τριών παιδιών που εντοπίστηκαν στο δρόμο κοντά στο Kαραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.
Eλεύθεροι οι γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στην Πάτρα
Κοινωνία
23/01/2017 | 20:42

Να σημειωθεί, πως οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα εξετάσεωv DNA, καθώς έχει ληφθεί γενετικό υλικό από τα παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί επισήμως αν τα παιδιά είναι βιολογικά δικά του, καθώς με την βιολογική τους μητέρα δεν ήταν παντρεμένοι. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να μην λάβει εκείνος την επιμέλεια των παιδιών αλλά να οδηγηθούν αυτά σε ίδρυμα, ωστόσο το πρόβλημα που υπάρχει σε αυτή την περίπτωση είναι πως για τα τρία τέκνα δεν έχει δηλωθεί η γέννησή τους σε ληξιαρχείο και δημοτολόγιο.

Ετσι, πριν γίνουν βήματα για σχετική διαδικασία υιοθεσίας από κάποιο ίδρυμα ή οργανιμσό, θα πρέπει να προηγηθεί ονοματοδοσία των παιδιών και να προσδιοριστεί η ηλικία τους έτσι ώστε να δηλωθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αφού διεκπεραιωθούν και αυτές οι διαδικασίες στη συνέχεια αναμένεται να οριστεί και το ίδρυμα στο οποίο τα παιδιά θα οδηγηθούν.

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που με έγγραφό της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Παναγιώτη Μεϊδάνη, ζητάει να ληφθεί μέριμνα για τα παιδιά.

Ετσι, και οι δύο γονείς των ανήλικων τέκνων αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δικάσιμος. Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της γυναίκας που εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της για να ζήσει τον έρωτα, συμπαρίσταται τις τελευταίες ώρες και ο άντρας που για εκείνον έγιναν όλα, που όπως η ίδια υποστήριξε παράτησε τα παιδιά της εκτός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πατρών.

Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που παρουσιάστηκε στην ασφάλεια Πατρών μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να δει και να συνομιλήσει με την 20χρονη ερωμένη του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer