8ος Βαλλιάνειος Δρόμος: Καλοί χρόνοι, πολλές συμμετοχές, άψογη οργἀνωση
e – sports
01/04/2018 | 16:21

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες ο 8ος Βαλλιάνειος Δρόμος στο Αργοστόλι, με τις συμμετοχές σε μικρούς και μεγάλους να φτάνουν τα 300 άτομα με αθλητές εντός και εκτός Κεφαλλονιάς.
Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και η οργανωτική επιτροπή (Βάνια Σαμόλη, Διονύσης Φωκάς, Κατερίνα Φωκά) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.
Τη έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης. Πρώτος αθλητής στους άνδρες ήταν ο Γεράσιμος Πατρίκιος με χρόνο λίγο πάνω από τα 38 λεπτά,ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη του στον Δήμαρχο και του ζήτησε του χρόνου να τρέξει κι αυτός… Δεύτερος και τρίτος τερμάτισαν αντίστοιχα Παναγής Χάλδας και Μαρίνος Βαρδαραμάτος. Πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Μαρία Λουίζα Καμαρηνού από την Αθήνα με χρόνο κοντά στα 45 λεπτά. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Καραμπέτσου και τρίτη η Αγγελική Κεραμμύδα. Φυσικά, πριν τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, είχαμε μικρότερες διαδρομές για παιδιά δημοτικού και νήπια.
Από τις πολιτικές αρχές του τόπου συμμετείχε ο Πρέδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος ΄δέχτηκε τα χειροκροτήματα και τα πειράγματα συγγενών και φίλων κατά τον τερματισμό του.
Αξίζει επίσης να πούμε ότι η Εθνική Τράπεζα έκανε δώρο μετά από κλήρωση σε 50 αθλητές προπληρωμένη κάρτα συναλλαγών σε μορφή ρολογιού χειρός.
 

Πολύ όμορφα χόρεψαν οι μαζορέτες της Σχολής της Όλγας Γαλιατσάτου, αλλά και οι μαθητές του 3ου Δημοτικού.Τέλος, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο σύλλογος “Ο Μπάλος” με χορευτές που ξεσήκωσαν το κοινό και έκαναν τους τουρίστες τραβούν ενθουσιασμένοι βίντεο και φωτογραφίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ