Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ζημιές.
Την αναστήλωση σχολείων στην Κεφαλονιά ανέλαβε ο Ολυμπιακός!
Αθλητισμός
06/02/2014 | 16:56

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή της προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς καθώς στο πλαίσιο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου ανακοίνωσε πως θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα σχολεία του νησιού από τον σεισμό των 5.9 ρίχτερ. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να δώσει περίπου 500.000 ευρώ.

«Θα ήθελα πρώτα να ανακοινώσω κάτι σημαντικό. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην Κεφαλονιά. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Έχουν σημειωθεί ανάμεσα στα άλλα και σοβαρές ζημιές σε σχολεία στο Ληξούρι και στο Αργοστόλι.

Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ζημιές. Μεταφέραμε στην κυβέρνηση την επιθυμία του κ. Μαρινάκη για προσφορά 500 χιλ. ευρώ ώστε σύντομα να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους. Όταν πρόκειται για παιδιά, υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα και εκτός από την κίνηση μας αυτή δεσμευόμαστε πως Ολυμπιακός θα είναι δίπλα στο νησί και έτοιμος να κάνει και άλλες κινήσεις ανακούφισης των συνανθρώπων μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

marinakhs

Newsroom ΔΟΛ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer