Ο Κεφαληνιακός Σύλλογος Αμερικής "Ο Κέφαλος" στο πλευρό των σεισμοπλήκτων συμπατριωτών μας
5.000 δολάρια από τον “Κέφαλο” στους σεισμοπαθείς μας
 Ομογένεια
08/02/2014 | 16:37

Νέα Υόρκη, 7 Φεβρουαρίου 2014

Κον Ευάγγελο Κεκάτο

Αντιδήμαρχο Κεφαλληνίας

Το Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΣ», κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του με μόνο θέμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί μας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να σταλεί το ποσό των $5,000 (μέγιστο ποσό πού το Δ.Σ. έχει δικαίωμα να ξοδέψει χωρίς έγκριση Ολομελείας, βάσει του καταστατικού μας) σαν άμεση συνδρομή στις βασικές ανάγκες των σεισμοπλήκτων συμπατριωτών μας.

2. Να γίνει έκτακτη συνεδρίαση Ολομελείας τού συλλόγου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου όπου θέμα θα είναι η μετασεισμική κατάσταση στο νησί μας και οι περαιτέρω τρόποι βοηθείας των πληγέντων.

3.Να ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός του συλλόγου ειδικά για τη βοήθεια των πληγέντων, στον οποίο μελή και φίλοι του συλλόγου μας θα μπορούν να καταθέτουν την οικονομική βοήθεια τους προς τούς σεισμοπλήκτους.

4. Να διοργανωθούν εκδηλώσεις τού συλλόγου των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν για την βοήθεια των σεισμοπλήκτων με πρώτη την εκδήλωση του Καρναβαλιού τις 2 Μαρτίου.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας, ως υπεύθυνος του Δήμου Κεφαλληνίας σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας, για τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο η βοήθεια τού «ΚΕΦΑΛΟΥ» να σταλεί.

Παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη του φαινομένου. Οι σκέψεις όλων μας είναι εκεί.

Νίκος Αλυσανδράτος

Πρόεδρος

Γεράσιμος Πατρίκιος

Γραμματέας

seismos_palikh9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia