Κάλεσμα από το Τ.Σ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ
40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ
Πολιτική
07/07/2014 | 20:32

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια απ’ όταν πρωτοξεκίνησε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή». Είμαστε πλέον πιο ώριμοι και σίγουροι γι’ αυτό. Ολο το πλούσιο αυτό φορτίο δίνει έμπνευση, κουράγιο και δύναμη σ’ όσους δε σκύβουν, σ’ όσους αναμετρώνται με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, σ’ όσους παλεύουν ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης.

Φέτος, λοιπόν, βάζουμε τον πήχη ψηλά, ώστε το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» να σηματοδοτήσει ένα ακόμα βήμα μπροστά, ώστε όλο το πρόγραμμά του και η ίδια η προετοιμασία του να είναι η αρχή για να περάσει το Φεστιβάλ σε μια ανώτερη ποιότητα, μέσα από μορφές επικοινωνίας, συμμετοχής και συσπείρωσης νέων, με πολύμορφη πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα που να δένονται και πιο εύστοχα με το πολιτικό περιεχόμενο. Για να δυναμώσει το μορφωτικό – πολιτιστικό ρεύμα ακόμα πιο αποφασιστικά στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, στους νέους και τις νέες των λαϊκών στρωμάτων.

Για όλα αυτά απευθύνουμε κάλεσμα στους νέους καλλιτέχνες, στα μουσικά συγκροτήματα, στους τραγουδιστές, σε όλους τους νεολαίους που ασχολούνται με ποίηση, λογοτεχνία, ζωγραφική, χορό, οποιαδήποτε μορφή τέχνης ,να δηλώσουν συμμετοχή στο 6976056176.

Έλα κι εσύ να παρουσιάσεις το έργο σου στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

Βαθύ Ιθάκης, στην πλατεία: 26/7, 7.00 μμ

Ληξούρι, στην κεντρική πλατεία: 2/8, 7.00 μμ

και στο Κεντρικό Φεστιβάλ:

Αργοστόλι, πλ. Βαλλιάνου: 5/9, 7.00 μμ

ΤΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ