Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν καθημερινά, για την ενημέρωσή τους, στηρίζοντας έτσι ένα φιλόδοξο εγχείρημα των τελευταίων ετών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
4 χρόνια Μαζί…
18/03/2015 | 13:45

Αυτό το μήνα το e-kefalonia.net κλείνει αισίως τέσσερα χρόνια λειτουργίας! Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Έχουμε και ένα ακόμη λόγο φυσικά να είμαστε χαρούμενοι. Τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά των τελευταίων μηνών και η πρωτιά στο ALEXA.COM, της Amazon που μας φέρνει πρώτους στις προτιμήσεις σας. Το μεγαλύτερο site analytics στον κόσμο επιβεβαιώνει τη πρωτιά του e-kefalonia.net , το οποίο δείχνει την επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο σε συνδυασμό με τον αριθμό άρθρων που διαβάζουν οι αναγνώστες.

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν καθημερινά, για την ενημέρωσή τους, στηρίζοντας έτσι ένα φιλόδοξο εγχείρημα των τελευταίων ετών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Κεφαλλονίτες της διασποράς για τη μεγάλη βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Σταθερή προσπάθεια και χρέος μας η παράθεση των γεγονότων με υπευθυνότητα και δυναμισμό. 4 χρόνια Μαζί και φυσικά το ταξίδι συνεχίζεται…

Για το e-kefalonia.net
Ο Διαχειριστής
Παναγής Δ. φωκάς