Η Κεφαλονιά συμμετέχει εκπροσωπούμενη από τον Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος αφού παρουσίασε τον Οικισμό της Αγίας Ευφημίας, ανέδειξε τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στο Νησί.
3ο Διεθνές Συνέδριο στο Cisternino της Ιταλίας για τους παραδοσιακούς Οικισμούς
Τουρισμός
17/10/2015 | 20:54

Με την ενεργό συμμετοχή των Χωρών της Μεσογείου παρουσιάζονται οι ομορφότερο παραδοσιακοί Οικισμοί στις εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου στο Cisternino της Ιταλίας.
Η Κεφαλονιά συμμετέχει εκπροσωπούμενη από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο , ο οποίος αφού παρουσίασε τον Οικισμό της Αγίας Ευφημίας, ανέδειξε τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στο Νησί.
Επίσης ο κ.Κεκάτος παρέδωσε εκ μέρους του Δήμαρχου Κεφαλονιάς κ.Αλεξανδρου Παρίση , Πρόσκληση στον Δήμαρχο του Cisternino , κ.Donato Baccaro , όπως σύντομα επισκεφθεί το Νησί.
Τις εργασίες τιμά με την παρουσία του ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Bari , κ.Στέλιος Campanale και πλήθος Ταξιδιωτικών Δημοσιογράφων , παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας από τις Χώρες της Μεσογείου.
Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται και με την ολοκλήρωση των Ταξιδιωτικών Ενοτήτων, θα εκδοθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου με τα Συμπεράσματα και τις Προτάσεις που θα ενισχύσουν την ταξιδιωτική επιθυμία.

kekatos kekatos (2) kekatos (3)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ