Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της αναδόχου εταιρείας, το έργο ολοκληρώνεται τους πρώτους μήνες του 2016.
2 νέα σύχρονα σχολεία ολοκληρώνονται στο Αργοστόλι
Κοινωνία
02/12/2015 | 18:41

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας ΠΙΝ κ. Ευάγγελο Ανδρεάτο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί , το υπό κατασκευή Σχολικό Συγκρότημα: 1ο & 2ο 12θέσια Λύκεια Αργοστολίου (περιοχή Φαραώ). Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης, του προαναφερομένου έργου, το οποίο τελειώνοντας θα αποτελέσει στολίδι για την Β΄/θμια εκπαίδευση, στο Νομό μας.
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της αναδόχου εταιρείας, το έργο ολοκληρώνεται τους πρώτους μήνες του 2016. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θα ζητήσει άμεσα τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό του διδακτηρίου, ούτως ώστε, το σχολικό συγκρότημα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Σχολικό έτος 2016 – 2017.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

sxoleia_galiatsatos sxoleia_galiatsatos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ