Σκοπός της Επιτροπής, ήταν να ενημερωθούν οι Θεσμικοί και Ιδιωτικοί Φορείς του νησιού για τις περαιτέρω δυνατότητες προβολής του Νησιού μέσω και της συγκεκριμένης Εφαρμογής.
2η Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής
Τουρισμός
05/02/2016 | 09:30

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα «Αντίοχου Ευαγγελάτου» του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξήχθη η 2η Συνεδρίαση για το 2016, της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς με θέμα την παρουσίαση της Εφαρμογής “Hello Kefalonia – Application”.
Σκοπός της Επιτροπής, την Προεδρία της οποίας έχει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και την Υπηρεσιακή Εκπροσώπηση ο Προϊσταμένους κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός και η Υπάλληλος κ.Αικατερίνη Ανδρεάτου , ήταν να ενημερωθούν οι Θεσμικοί και Ιδιωτικοί Φορείς της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού για τις περαιτέρω δυνατότητες προβολής του Νησιού μέσω και της συγκεκριμένης Εφαρμογής.
Την αναλυτική παρουσίαση έκανε η κ.Χριστιάνα Αβαρκιώτη (Marketing Consultant) της Εταιρείας Ca Marketing & Focus-on Group , η οποία παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Εφαρμογής σε επιμέρους θεματικές ενότητες , όπως οι Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού, το Real Estate, το Yaghting κλπ.
Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκαν τα «δυνατά σημεία», όπως και η αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης και άλλης ξένης γλώσσας πέραν της Αγγλικής.
Την Εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους τα Μέλη και οι Φίλοι της Επιτροπής, ο Α/Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Γεώργιος Κατσιβέλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Λειβαθούς κ.Ηλίας Κουρκουμέλης, Στελέχη της Αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του «Αρκίσειου» κ.Χρίστος Καμπανός, το Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κ.Ανδρέας Παντελιός, ο Εκπρόσωπος της «Κράνης» κ.Κώστας Πρέντζας, ο Πρόεδρος των Ρωσόφωνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Ευγένιος Αβδίκωφ, Παράγοντες του Επιχειρηματικού κόσμου και Εκπρόσωποι των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος αφού ευχαρίστησε την κ.Αβαρκιώτη για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και όλους τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους, υπενθύμισε ότι η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου είναι πάντα πρόθυμη στην υπηρεσία των Επιχειρηματιών του Τουρισμού, κατ’οιονδήποτε τρόπο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στην περαιτέρω προβολή του Νησιού μας.

kekatos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia