Παράλληλα έθεσε το ζήτημα της πλήρους αποκατάστασης της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στο Ληξούρι, καθώς και της στήριξης και αξιοποίησής της
12 θέσεις Ε.Π. για το ΤΕΙ ζήτησε ο Παρίσης από τον Πελεγρίνη
Κοινωνία
23/09/2016 | 12:16

Στη Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχε την ευκαιρία την Τρίτη, 21/09/2016 να έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θεοδόση Πελεγρίνη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννης Δραγώνας, και ο Αναπληρωτής Πρύτανης του ΕΚΠΑ, κ. Ναπολέων Μαραβέγιας, ως μέλος της Επιτροπής Στήριξης του Ιδρύματος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ και κυρίως η προκήρυξη νέων θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π) στο Ίδρυμα, ώστε αυτό να έχει αυτοδυναμία και να μπορεί να εκλέξει τα όργανα της Διοίκησής του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος ζήτησε 12 άτομα από τον κ. Πελεγρίνη, ενώ παράλληλα έθεσε το ζήτημα της πλήρους αποκατάστασης της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στο Ληξούρι, καθώς και της στήριξης και αξιοποίησής της.

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer