Οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης
Όσπρια και μέλι από το Κίνημα χωρίς Μεσάζοντες
07/02/2017 | 13:47

Η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς «Χωρίς Μεσάζοντες» θα δώσει εθιμοτυπικά πλέον  μέλι και όσπρια στις ίδιες πάντα τιμές 10 ευρώ το κιλό το μέλι (ντόπιο θυμαρίσιο),  2.5 ευρώ το κιλό όλα τα όσπρια τα οποία είναι φασόλια γίγαντες, μέτρια φασόλια, φακές και ρεβίθια.

Τα όσπρια είναι όλα φετινής σοδιάς, είναι από την περιοχή της πεδιάδας του Αχέροντα στην Ήπειρο και θα διατεθούν σε 2κιλες και 4κιλες συσκευασίες.

Οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 9-2-17 και για τα φασόλια γίγαντες και ρεβίθια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα της παραγγελίας λόγω περιορισμένης ποσότητας από τον προμηθευτή μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα προμηθευτούν μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα στην οποία θα συμπληρώσουν μόνο τα κιλά με αριθμητικό νούμερο στο πλαίσιο του κάθε προϊόντος και θα ειδοποιηθούν μέσω sms για τη μέρα και ώρα παράδοσης των προϊόντων.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfngC3GW1O38CnEjTnxT6bVYc5QHP1WL8ArXE6_TECjjHJmpw/viewform?usp=send_form

Επίσης παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέσω μηνύματος  στο κινητό 6945906637 όπου θα αναφέρονται τα κιλά στα προϊόντα και το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ