Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και τον προπονητή τους Παύλο Γαβριηλίδη.
Όλα τα αποτελέσματα για τους αθλητές μας στην Κωπηλασία
Υδάτινα Sports
25/07/2013 | 15:55

Μετά τη συμμετοχή της ομάδας Κωπηλασίας στη Β’ Φάση του 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας  Παίδων – Κορασίδων στην Καστοριά 19-21/7/2013 με οκτώ αθλητές – τριες (5 αγόρια και 3 κορίτσια), γνωρίζουμε στους φίλους μας, ότι ο Όμιλος μας πραγματοποίησε μια ικανοποιητική εμφάνιση  με τα παρακάτω αποτελέσματα:

5η θέση (1η έως 6η)  4Χ (τετραπλό σκίφ Παίδων 2000μ.) με τους:
Κουστουμπάρδη Κλέαρχο, Κουστουμπάργη Χρήστο, Γκαβό Μανώλη και Μητρόπουλο Νίκο.  Ήταν μια πολύ σκληρή και δυνατή κούρσα, όμως λόγω απειρίας του νεαρού της ηλικίας τους , έχασαν στα τελευταία μέτρα.

5η θέση (7η – 12η)  1Χ σκίφ Κορασίδων 2000μ. με την Κουνάδη Μαρία, η οποία τερματισε στην 11η Θέση της Γενικής Κατάταξης  από 23 αθλήτριες.  Τη συγχαίρουμε διότι έδειξε τη δυναμικότητά και το τελέντο της  σε μια πολύ δύκολη αναμέτρηση λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο αγώνισμα.

Ο Φουρτούνας Γιώργος έμεινε εκτός τελικής φάσης , παρ’ όλη τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβε λόγω του μεγάλου και δύσκολου ανταγωνισμού των 24 αθλητών.

Τέλος, όσον αφορά τις δύο ταλαντούχες αθλήτριες μας , Τρίτση Μαρία και Παπαναστασάτου Ευαγγελία που συμμετείχαν στη 2- (δίκωπο  ανευ 2000μ.) , κατά την επαναληπτική αγωνιστική για την πρόκρισή τους , ακυρώθηκαν  διότι πλησίασαν άλλη λέμβο, αποκλείστηκαν και δεν κατάφεραν να είναι στην τελική φάση.  Είναι οι μεγάλες άτυχες των αγώνων . Όμως, αυτά έχουν οι αναμετρήσεις. Ας πρσπαθήσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το μέλλον είναι μπροστά τους.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, τον προπονητή τους κ. Γαβριηλίδη Παύλο για την τεχνική κατάρτιση τους, τους γονείς  όλων των παιδιών για τη συμπαράστασή τους και ευχόμαστε στη Μαρία Τρίτση: καλό ταξίδι!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer